Nieuws

hotel

Hotelarrangement

Ook in 2020 slaan Lekkertrappen, Onderox Magazine en reisorganisatie Happy Weekends de handen in elkaar om je een bijzondere fietservaring aan te bieden. Met het Hotelarrangement ben je van harte welkom in drie hotels in evenveel Nederlandse fietsregio’s: De Achterhoek (Gelderland), De Maasduinen (Noord-Limburg) en de Hoeksche Waard (Zuid-Holland). Om te gaan fietsen, lekker te eten, zalig te slapen en hartelijk te ontbijten. Je kan genieten van het Lekkertrappen Hotelarrangement tot 30 september 2020. Reserveren kan pas nadat het duidelijk is wanneer de hotels jullie terug kunnen ontvangen. Meer info vind je binnenkort terug op onze vernieuwde website.

website

Nieuwe website in aantocht!

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een volledig vernieuwde Lekkertrappen website. In de tussentijd blijven we jullie hier gewoon voorzien van alle updates. Geen paniek, het webadres blijft ongewijzigd. Ook in de toekomst blijft www.lekkertrappen.be jullie vertrouwde webstek.

lekkertrappen

Start Lekkertrappen Fietsfestival 2020 (voorlopig) uitgesteld

Als gevolg van de maatregelen die genomen worden in de strijd tegen het coronavirus, zullen de Belgische vertrekpunten van het Lekkertrappen Fietsfestival hun deuren gesloten houden tot en met 19 april. De vertrekpunten in Nederland zullen volgens de recente berichten gesloten blijven tot en met 28 april. De start van Lekkertrappen Fietsfestival 2020 wordt dus VOORLOPIG even uitgesteld. De tochten staan alvast klaar. Wij volgen de situatie nauwgezet op en hopen dat jullie zo snel mogelijk al fietsend de Kempen kunnen ontdekken en kunnen genieten van het aanbod van de horecazaken.