Fietsroutes

Lekkertrappen bundelt de leukste fietsarrangementen, kant-en-klaar. Fietsen is prettig maar nog leuker wanneer er onderweg wat te beleven valt. Alle arrangementen zijn zelf samengesteld, uniek en tot in de puntjes verzorgd. Je gaat op pad met een correcte en gedetailleerde routebeschrijving. En wat de horecazaken aanbieden, doorstond een strenge toets. Onze fietstochten lopen van 1 april 2019 tot en met 30 september 2019.

Fietsfestival

Het Lekkertrappen Fietsfestival gaat van start. Je kan terecht bij 40 Kempense horecazaken om al vrolijk trappend de omgeving te verkennen. Daarbij doen we naast de Kempen ook de Antwerpse Noordertuin aan. Elke tocht is zo’n 40 kilometer lang en brengt je langs de mooiste stukken uit de buurt, af en toe gekruid met interessante stopplaatsen. En alle deelnemers, die kunnen mooie prijzen winnen.

LET OP: wegens omstandigheden is Villa Muun niet langer een vertrekpunt van het Lekkertrappen Fietsfestival.

Hoe deelnemen?
Je vraagt tijdens de normale openingsuren van één van de deelnemende horecazaken een routebeschrijving. Je betaalt 5 euro en ontvangt daarvoor een huisproever of een tegoedbon. Tijdens de tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto’s in de juiste volgorde. Bij aankomst steek je het deelnemingsformulier in de urne waardoor je meteen kans maakt op een waardebon van 25 euro bij de zaak in kwestie. Telkens je een deelnemingsformulier koopt, krijg je een stempel op jouw spaarkaart, die ook ter plaatse te verkrijgen is. Met vijf stempels is die kaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart.

Fietsplusroutes

Vijf fietsroutes met net dat tikkeltje meer. Hier kunnen de standaardtochten gecombineerd worden met een heerlijke maaltijd. Voor 29,50 euro krijg je er de routebeschrijving, koffie of thee met een huisproevertje vooraf en een voor- en hoofdgerecht na de fietstocht. Wil je er een complete uitstap van maken, dan staan er ook fietsplusroutes met overnachting voor je klaar. Voor 78 euro per persoon (op basis van een tweepersoonskamer) krijg je bovenop de culinaire plus een overnachting en ontbijt in een prachtige B&B.