Fietsroutes

Lekkertrappen bundelt de leukste fietsarrangementen, kant-en-klaar. Fietsen is prettig maar nog leuker wanneer er onderweg wat te beleven valt. Alle arrangementen zijn zelf samengesteld, uniek en tot in de puntjes verzorgd. Je gaat op pad met een correcte en gedetailleerde routebeschrijving. En wat de horecazaken aanbieden, doorstond een strenge toets.

Fietsfestival

Traditiegetrouw sluiten we het fietsfestival af op 30 september. Dit jaar hebben we een verrassing in petto: een deel van de fietstochten blijven de komende maanden nog beschikbaar, telkens als traditionele route én als fietsplusroute. Nog tot en met 31 maart 2019 kan je er terecht. En uiteraard blijf je steeds kans maken op mooie maandelijkse prijzen.

Hoe neem je deel?
Je vraagt tijdens de normale openingsuren van één van de deelnemende horecazaken een routebeschrijving. Je betaalt 5 euro en ontvangt daarvoor een huisproever of een tegoedbon. Tijdens de tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto’s in de juiste volgorde. Bij aankomst steek je het deelnemingsformulier in de urne waarmee je meteen kans maakt op een waardebon van 25 euro bij de zaak in kwestie.

Fietsplusroutes

Hier worden de standaardtochten gecombineerd met culinair genot. Voor 29,50 euro ontvang je de normale routebeschrijving, koffie of thee met een huisproever bij ontvangst en een voor- en hoofdgerecht bij aankomst van de tocht. Wil je er een complete uitstap van maken, dan staan er ook fietsplusroutes met overnachting voor je klaar. Voor 78 euro (op basis van een tweepersoonskamer) krijg je bovenop het culinaire aspect nog eens een overnachting en ontbijt in een prachtige B&B.