Fietsroutes

Lekkertrappen bundelt de leukste fietsarrangementen, kant-en-klaar. Fietsen is prettig maar nog leuker wanneer er onderweg wat te beleven valt. Alle arrangementen zijn zelf samengesteld, uniek en tot in de puntjes verzorgd. Je gaat op pad met een correcte en gedetailleerde routebeschrijving. En wat de horecazaken aanbieden, doorstond een strenge toets.

Fietsfestival

Traditiegetrouw sluiten we het fietsfestival af op 30 september. Ook dit jaar hebben we goed nieuws: een deel van de fietstochten blijven de komende maanden nog beschikbaar, telkens als traditionele route én als fietsplusroute. Nog tot en met 31 maart 2020 kan je er terecht. En uiteraard blijf je kans maken op mooie prijzen.

Hoe deelnemen?
Je vraagt tijdens de normale openingsuren van één van de deelnemende horecazaken een routebeschrijving. Je betaalt 5 euro en ontvangt daarvoor een huisproever of een tegoedbon. Tijdens de tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto’s in de juiste volgorde. Bij aankomst steek je het deelnemingsformulier in de urne waardoor je meteen kans maakt op een waardebon van 25 euro bij de zaak in kwestie.

Fietsplusroutes

Hier worden de standaardtochten gecombineerd worden met een heerlijke maaltijd. Voor 29,50 euro krijg je er de routebeschrijving, koffie of thee met een huisproevertje vooraf en een voor- en hoofdgerecht na de tocht.