Fietsroutes

Lekkertrappen bundelt de leukste fietsarrangementen, kant-en-klaar. Fietsen is prettig maar nog leuker wanneer er onderweg wat te beleven valt. Alle arrangementen zijn zelf samengesteld, uniek en tot in de puntjes verzorgd. Je gaat op pad met een correcte en gedetailleerde routebeschrijving. En wat de horecazaken aanbieden, doorstond een strenge toets. Onze fietsroutes lopen van 1 april 2018 tot en met 30 september 2018.

Fietsfestival

Een recordaantal van 42 gloednieuwe routes in de Kempen en in de Noordertuin, de streek ten noorden van Antwerpen. Elke tocht is zo’n veertig kilometer lang en wordt gekruid met mooie landschappen en interessante stopplaatsen. Naar goede gewoonte kan je eenvoudig deelnemen en maak je elke maand weer kans op toffe prijzen.

Hoe neem je deel?
Je vraagt tijdens de normale openingsuren van één van de deelnemende horecazaken een routebeschrijving. Je betaalt 5 euro en ontvangt daarvoor een huisproever of een tegoedbon. Tijdens de tocht beantwoord je drie vragen en zet je vier foto’s in de juiste volgorde. Bij aankomst steek je het deelnemingsformulier in de urne waarmee je meteen kans maakt op een waardebon van 25 euro bij de zaak in kwestie. Telkens je een deelnemingsformulier koopt, krijg je een stempel op jouw fietskaart, die ook ter plaatse te verkrijgen is. Met vijf stempels is die kaart vol en maak je kans op één van de hoofdprijzen. Daarna begin je gewoon aan je volgende spaarkaart.

Fietsplusroutes

Nieuw in het aanbod zijn de fietsplusroutes, zes fietsroutes met net dat tikkeltje meer. Hier kunnen de standaardtochten gecombineerd worden met culinair genot. Voor 29,50 euro ontvang je de normale routebeschrijving, koffie of thee met een huisproever bij ontvangst en een voor- en hoofdgerecht bij aankomst van de tocht. Wil je er een complete uitstap van maken, dan staan er ook fietsplusroutes met overnachting voor je klaar. Voor 78 euro (op basis van een tweepersoonskamer) krijg je bovenop de culinaire plus nog eens een overnachting en ontbijt in een prachtige B&B.